原始文件(SVG文件,尺寸为400 × 400像素,文件大小:966字节)


摘要

Тази геометрична конфигурация, наречена завездата на Давид, всъщност е закодиран символ на това, в какво наистина вярват евреите и доколко и те като човешки същества са напреднали в познанието. По начетените хора знаят, че като се изключи религиозното преобличане на тази звезда, двата преплетени триъгълника означават най-общо физически символи на природни сили, които еврейските мъдреци признават или осъзнават като градивни за живота на хората и в природата. Още по-начетени други хора, които са успели да възстановят основата на всеобщото древно учение Отрис, използвано от хората в Светлия град (наричан Атлантида, Небесния град, Градът на Слънцето и т.н.), разбират ... Тони Колев (по материали на BGworld; trakbooks@yahoo.com )

Трите страни на триъгълниците, вплетени един в друг, изобразяват съответно и трите основни части както на човека, така и на Свемогъщия ни Бог, а именно: Дух, Душа и Тяло, а на Свещения Бог: Отец, Святи Дух и Исус - синът на живия Бог. Символът е за вяра и връзка на човека с Бог.

допълнил: Д. Тодоров

许可协议

Public domain 本作品是简易几何学图片,其完全包含公有财产信息,且不包含原始作者,因此著作权不适用于此并归公有领域所有。
Heptagon
Heptagon

This is incorrect description of the Star of David in Bulgarian. Jesus Christ has nothing to do with Star of David.

文件历史

点击某个日期/时间查看对应时刻的文件。

日期/时间缩⁠略⁠图大小用户备注
当前2006年8月17日 (四) 22:002006年8月17日 (四) 22:00版本的缩略图400 × 400(966字节)Chris-martin== Summary == Star of David == Licensing == {{PD-ineligible}} Category:Star of David

全域文件用途